Online

 

Online-therapie

 

Ik maak altijd tijd voor jou!

 

De ideale manier om snel geholpen te worden is via belconsult.

Geen wachttijden, geen onnodige verplaatsingen, geen babysit,…

Je kan ook anoniem bellen als je dat nodig acht. 

We kunnen telefonisch contact leggen via whatsapp of messenger of de gewone lijn. 

Is dit minder efficiënt als een gesprek face-to-face? Nee hoor. Je kan in alle rust en vertrouwen je verhaal doen en ik geef je dezelfde waardevolle feedback en tips als bij een live contact.

Je betaald de consultatie vooraf

Neem je liever contact op via mail of chat, dan kan dat ook. 

 

We bouwen op een andere manier een vertrouwensband op maar die even waardevol is. 

 

Heb je al therapie gevolgd bij mij? Online-begeleiding als nazorg na een aantal persoonlijke sessies is zeer nuttig. In vele gevallen kom je na een tijd toch bepaalde problemen tegen waar je geen weg mee weet. Je hoeft daarom niet direct op gesprek te komen maar je kan door te bellen verheldering van het probleem krijgen. We vinden dan samen de juiste methode om het aan te pakken.

 

Hoe betaal je de sessie? Tegenwoordig kan je directe overschrijvingen doen.

Je kan ook via https://paypal.me/nicoleallaert betalen. Je hoeft daar zelf geen PayPal account voor te hebben. 

 

Wat kost online-therapie?

 

Je betaalt een vergoeding van €70  voor een uur gesprek. 

 

Online-therapie dient op voorhand te worden betaald. Dit kan via een overschrijving op BE22 9731 1321 0047 of via https://paypal.me/nicoleallaert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Getuigenis

C.M. (30 jaar – Vlaams-Brabant) – “psychologische hulp via mail: uniek, nieuw en mijn redding”

Piekeren, onrust, angst… Hulp willen, maar de stap niet durven zetten… Een tijd geleden zag ik het allemaal niet meer zitten. Door diverse oorzaken ben ik het vertrouwen in mijn man kwijt, dé persoon die ik doodgraag zie en de papa van ons prachtig kindje. Mijn functioneren (zowel relationeel als professioneel) wordt constant belemmert door mijn probleem. Eerst denk je dat het wel zal beteren; soms denk je dat je leven zo bestemd is om te zijn, maar vanbinnen weet je dat je een probleem hebt dat grondig dient aangepakt te worden. Voor een perfectionistisch persoon als mezelf die falen haat en moeite heeft met over zichzelf te praten is begeleiding zoeken aartsmoeilijk.

Bij psychologen had ik moeite om face-to-face alles eerlijk te vertellen; dan was ik ook meer bezig met hoe ik alles goed zou formuleren dan wel met het inhoudelijke. Stilaan wanhopig ben ik onlangs beginnen “Googlen” of ik bij niemand via e-mail terecht zou kunnen. Zo kwam ik bij Nicole terecht, die bereid was om mij te helpen en te begeleiden via e-mail. Deze begeleiding loopt goed en ik heb er een super-gevoel bij! Je kan zelf kiezen wanneer je met je begeleiding bezig bent, het is discreet, je hebt niet die directe confrontatie en je kan onbezorgd je gevoelens neerpennen zonder met omgeving, houding of reacties rekening te moeten houden (wat je in een persoonlijk gesprek wel hebt). Ik heb er alle vertrouwen in gekregen dat Nicole mij op deze manier stapsgewijs kan helpen weer een sterk en gelukkig persoon te worden en mijn relatie te redden. – EEN AANRADER!!

Peter VDV-21j

De site van Nicole gaf me onmiddellijk vertrouwen. Haar manier van aanpak was net wat ik zocht. Een actieve manier van benaderen en een oplossingsgerichte coaching. De mogelijkheid van online coaching is voor mij super want ik woon te ver om op gesprek te gaan. Na 5 intensieve mails en zeer duidelijk en overzichtelijke werkdocumenten sta ik een hele stap verder in mijn zelfvertrouwen. ‘k Had nooit gedacht dat dit me zo snel inzicht in mijn probleem zou geven. Bedankt Nicole