Holistische massage

Krijg terug energie

Ben je moe?

Ben je emotioneel op?

Ben je je veerkracht kwijt?

 

Holistische massage is een herstelmethode om je terug beter in je vel te voelen omdat het werkt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Er wordt zacht gemasseerd en tegelijk Reiki gegeven. En dit wordt tegelijk ondersteund door een open en vertrouwd gesprek

Deze ontspanningsmethode gaat je een ervaring van rust en herstel geven waardoor je nadien terug meer energie en kracht gaat ervaren.

Omdat blokkades zich meestal gedurende langere tijd in je lichaam hebben opgebouwd, zijn meerdere sessies wel aangeraden. Dit om jouw energiepijl terug op te bouwen tot een niveau dat het langdurig behouden blijft. Je krijgt ook tips waar je mee aan de slag kan om zo je eventuele energievreters uit te schakelen of er beter mee om te gaan. Op die manier ga je op een goede basis je veerkracht hervinden en terug energiek in het leven staan.

Wat is Reiki?

 

Reiki komt uit het Japans en betekent ‘universele levensenergie’. We hebben van oorsprong die levensenergie allemaal in ons maar vaak wordt ze geblokkeerd door allerlei situaties die zich in ons dagelijkse leven voordoen. We zijn boos, verdrietig, gefrustreerd,….Al deze emoties leiden tot het blokkeren van een gezonde energie. Je voelt je moe als je boos bent…De Reiki Master zorgt ervoor dat je op dat moment je boosheid kan bespreken of loslaat en daardoor gaat er opnieuw energie stromen.

 

In Reiki gebruikt men zachte aanraking op het geklede lichaam. Reiki is gebaseerd op de gezondheid van het lichaam. Reiki is ook een levenswijze en door het ontvangen van Reiki gaan jouw blokkades op bepaalde plekken opgelost worden en zo kan de energie opnieuw stromen. De persoon die Reiki geeft is wel opgeleidt om dit te mogen doen.

 

‘Reiki is onvoorstelbaar, onbewijsbaar, onmeetbaar omdat het een universele levenskracht is. Iedereen kan deze energie tot zich nemen als hij zich ervoor openstelt’ – Takata ( grondlegster van Reiki in het Westen) 

 

Werkt Reiki voor iedereen?

 

Reiki werkt zowel op mentaal, fysiek, emotioneel niveau en voor iedereen is de intensiteit anders. Probeer niks ’te bereiken’ want dan gaat het verstand teveel verwachten.

 

Hoe voelt Reiki?

 

Dat is voor iedereen verschillend. Mensen ervaren soms lichte tintelingen of stroming. Je kan kou of warmte ervaren. Ook al ervaar je niks, dan toch gaat Reiki inwerken op het niveau dat jij nodig hebt.

 

Mijn pad tot Reiki Master

 

Ik ben in 2003 begonnen om me te verdiepen in Boeddhisme. Boeddhisme is geen religie maar een levenswijze. Na enkel jaren kwam ik in aanraking met Reiki omdat ik voelde dat mijn aanraking mensen tot rust bracht. Zo ben ik me gaan verdiepen in de filosofie achter Reiki en behaalde mijn 1e graad. Ik ben verder blijven studeren en mezelf bekwamen tot ik voelde dat ik klaar was om een Reiki 2e graad te behalen. Er is heel veel oefening, scholing en vooral bezig zijn met meditatie en mijn eigen leven voor ik de rust kon doorgeven. Plots voelde ik dat ik klaar was om mijn Mastergraad te behalen. Daardoor voel ik de blokkages bij jou nog sterker aan en heb ik zelf ook voldoende energie om deze los te maken en ze om te zetten in stromende energie.

‘Ik had er geen idee van wat Reiki was maar toen Nicole spontaan haar handen in mijn hals legde, voelde ik het warm worden en de spanning uit mijn hoofd glijden. Ik was precies even in een droomfase maar voelde nadien precies alsof er terug plaats in mijn hoofd was’

D (vrouw met burnout)

Man man, het vorige jaar heb ik gevochten tegen vanalles en nog wat. Relatie, ziekte, job. Ik was OP. Omdat heel mijn lichaam pijn deed en ik daardoor mentaal ook gefrustreerd bleef raadde Nicole me aan om eerst mijn energiebalans terug te herstellen. De eerste keer ervaarde ik niks speciaals maar dat was normaal volgens Nicole omdat ik zo diep zat. Nu na een aantal sessies lach ik terug, sport ik terug, ik heb terug zin in het leven. Toppie!!!! Doen Doen Doen.

Caroline (gescheiden mama van 3 kids)

‘Ik zou er alles aan doen om maar terug een beetje energie te krijgen. Heel mijn leven is als een rollercoaster en ik moest echt voor mezelf iets gaan doen. Als man geef je dat niet graag toe maar het was dat of crashen. Toen Nicole me voorstelde om een sessie Rebalancing te doen heb ik niet nagedacht en op haar vertrouwd dat ze wist wat ze deed. Ik ging precies nog dieper in mijn moeheid maar na 3 sessies voelde ik heel duidelijk verbetering. Ik heb ook geleerd hoe ik beter met mijn energie moet omgaan waardoor ik niet meer zo moe ben of zeker sneller herstel. Dankjewel Nicole. Een echte aanrader. 

Bruno (manager-rand burnout)