Rebalancing

Krijg terug energie

Ben je moe?

Ben je emotioneel op?

Ben je je veerkracht kwijt?

 

Rebalancing is een herstelmethode om je terug beter in je vel te voelen. Het werkt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Er wordt Reiki gegeven en dit wordt ondersteund door een open en vertrouwd gesprek. Naargelang jouw behoefte kan er ook een Reikimassage gegeven worden. Dan worden de gespannen gebieden in je lichaam gemasseerd waardoor je lichaam terug in balans komt. Reiki dient ertoe om je energie terug te doen stromen.

Deze ontspanningsmethode gaat je een ervaring van rust en herstel geven waardoor je nadien terug meer energie en kracht gaat ervaren.

Omdat blokkades zich meestal gedurende langere tijd in je lichaam hebben opgebouwd, zijn meerdere sessies wel aangeraden. Dit om jouw energiepijl terug op te bouwen tot een niveau dat het langdurig behouden blijft. Je krijgt ook tips waar je mee aan de slag kan om zo je eventuele energievreters uit te schakelen of er beter mee om te gaan. Op die manier ga je op een goede basis je veerkracht hervinden en terug energiek in het leven staan.

Wat is Reiki?

Reiki komt uit het Japans en betekent ‘universele levensenergie’. In Reiki gebruikt men zachte aanraking op het geklede lichaam. Reiki is geen techniek of methode. De Reikimeester is wel ingewijd volgens een bepaalde methode.

‘Reiki is onvoorstelbaar, onbewijsbaar, onmeetbaar omdat het een universele levenskracht is. Iedereen kan deze energie tot zich nemen als hij zich ervoor openstelt’ – Takata ( grondlegster van Reiki in het Westen) 

Werkt Reiki voor iedereen?

Reiki werkt zowel op mentaal, fysiek, emotioneel niveau en voor iedereen is de intensiteit anders. Probeer niks ‘te bereiken’ want dan gaat het verstand teveel verwachten.

Hoe voelt Reiki?

Dat is voor iedereen verschillend. Mensen ervaren soms lichte tintelingen of stroming. Je kan kou of warmte ervaren. Ook al ervaar je niks, dan toch gaat Reiki inwerken op het niveau dat jij nodig hebt.

 

Getuigenissen

‘Ik had er geen idee van wat Reiki was maar toen Nicole spontaan haar handen in mijn hals legde, voelde ik het warm worden en de spanning uit mijn hoofd glijden. Ik was precies even in een droomfase maar voelde nadien precies alsof er terug plaats in mijn hoofd was’

D ( vrouw met burnout)

‘Ik zou er alles aan doen om maar terug een beetje energie te krijgen. Heel mijn leven is als een rollercoaster en ik moest echt voor mezelf iets gaan doen. Als man geef je dat niet graag toe maar het was dat of crashen. Toen Nicole me voorstelde om een sessie Rebalancing te doen heb ik niet nagedacht en op haar vertrouwd dat ze wist wat ze deed. Ik ging precies nog dieper in mijn moeheid maar na 3 sessies voelde ik heel duidelijk verbetering. Ik heb ook geleerd hoe ik beter met mijn energie moet omgaan waardoor ik niet meer zo moe ben of zeker sneller herstel. Dankjewel Nicole. Een echte aanrader.

Bruno ( manager- rand burnout)

‘Man man, het vorige jaar heb ik gevochten tegen vanalles en nog wat. Relatie, ziekte, job. Ik was OP. Omdat heel mijn lichaam pijn deed en ik daardoor mentaal ook gefrustreerd bleef raadde Nicole me aan om eerst mijn energiebalans terug te herstellen. De eerste keer ervaarde ik niks speciaals maar dat was normaal volgens Nicole omdat ik zo diep zat. Nu na een aantal sessies lach ik terug, sport ik terug, ik heb terug zin in het leven. Toppie!!!! Doen Doen Doen.

Caroline ( gescheiden mama van 3 kids)