Eerste Hulp Bij Burn-out

Eerste Hulp Bij Burn-out

Nicole Allaert

Omschrijving

Burn-out heeft niets met sterkte of zwakte te maken. Het sluipt op kousenvoetjes in je leven. Misschien heb je al wel eens een signaal gekregen van je lichaam, maar heb je het (on)bewust genegeerd. Of misschien was het signaal nog niet zo acuut, zodat je er geen aandacht aan besteed hebt. Het feit dat je deze tekst nu aan het lezen bent, maakt het acuut genoeg om er inzicht in te krijgen. Welkom bij jouw eerste hulp bij burn-out! Over hoe het gekomen is en vooral, wat je eraan kan doen.

Ontdek hier het 5-stappenplan naar een leven in balans:

1 – aanvaarding
2 – energiebepaling
3 – energiegevers versus energievreters
4 – valkuilen
5 – heropstartplan

Ik bied je mijn eerste hulp bij burn-out aan voor één symbolische euro. Omdat het mij hier in de eerste plaats gaat om jou te overtuigen dat hulp zoeken nodig is.

Je bent uiteraard vrij om meer te besteden. Dan doe je een gift volgens het Dana principe (meer info hierover in de inleiding op de home pagina van mijn webshop). Zo draag je je steentje bij door iemand te helpen met minder financiële slagkracht, maar toch hulp zoekt. En maken we de wereld op onze manier weer een stukje mooier.Heb je vragen? Neem gerust contact op.