Het Mentale Receptenboek + coaching

Het Mentale Receptenboek + coaching

Nicole Allaert

Omschrijving

Wist jij dat er menu’s bestaan die nooit op je bord terechtkomen? Ze ontstaan in je hoofd en je hebt er geen dure ingrediënten voor nodig. Zo’n recepten helpen je om orde te scheppen in je brein. En zo een mentaal evenwichtig menu op je virtuele bord te toveren. Want in een gezond lichaam hoort een gezonde geest! Zit je met een aantal zaken gewrongen? Verwelkom met open armen Het Mentale Receptenboek + coaching.

Misschien klinkt dit allemaal wat raar of abstract. Koop dan zeker dit boek. Want hij helpt je aardig op weg om op een interactieve manier naar oplossingen te zoeken. Voor uitdagingen waar je al een tijdje mee zit, maar niet goed weet hoe je ze aanpakt.

Mijn boek helpt je duidelijk en efficiënt te weten te komen wat jouw leven negatief beïnvloedt. Met eenvoudige oefeningen maak jij zelf de analyse waar jouw leven in de ‘soep’ draait. Ik heb daarbij ook een aantal ervaringen uit de praktijk gebundeld. En met een vleugje humor help ik je op weg om je eigen ‘recept’ te vinden voor een gelukkiger leven.

Wil je er ook graag coaching bij? Dan kan! Bij deze aankoop krijg je het boek en een online of face-to-face gesprek erbij om een coaching sessie vast te leggen. Zo kan ik jou verder helpen moest je ergens aan twijfelen of liever dieper op doorgaan.

Het Mentale Receptenboek + coaching is nu beschikbaar.

Ik bied mijn boek + coaching sessie aan voor 90 euro ipv 94 euro. Omdat het mij vooral gaat om jou te helpen om een gelukkig leven te leiden.

Je kan het boek ophalen in Temse of Kontich. Wil je het liever in je brievenbus ontvangen betaal je 96€.

Je bent uiteraard vrij om meer te besteden. Dan doe je een gift volgens het Dana principe (meer info hierover in de inleiding op de home pagina van mijn webshop). Zo draag je je steentje bij door iemand te helpen met minder financiële slagkracht, maar toch hulp zoekt. En maken we de wereld op onze manier weer een stukje mooier.Heb je vragen? Neem gerust contact op.