Het Mentale Receptenboek

Het Mentale Receptenboek

Nicole Allaert

Omschrijving

Wist jij dat er menu’s bestaan die nooit op je bord terechtkomen? Ze ontstaan in je hoofd en je hebt er geen dure ingrediënten voor nodig. Zo’n recepten helpen je om orde te scheppen in je brein. En zo een mentaal evenwichtig menu op je virtuele bord te toveren. Want in een gezond lichaam hoort een gezonde geest! Zit je met een aantal zaken gewrongen? Verwelkom met open armen Het Mentale Receptenboek.

Misschien klinkt dit allemaal wat raar of abstract. Lees dan zeker Het Mentale Receptenboek. Want hij helpt je aardig op weg om op een interactieve manier naar oplossingen te zoeken. Voor uitdagingen waar je al een tijdje mee zit, maar niet goed weet hoe je ze aanpakt.

Mijn boek helpt je duidelijk en efficiënt om te weten te komen wat jouw leven negatief beïnvloedt. Met eenvoudige oefeningen maak jij zelf de analyse waar jouw leven in de ‘soep’ draait. Ik heb daarbij ook een aantal ervaringen uit de praktijk gebundeld. En met een vleugje humor help ik je op weg om je eigen ‘recept’ te vinden voor een positiever leven.

Thema’s die aan bod komen zijn:

  • Het verleden loslaten
  • Omgaan met perfectionisme
  • Zelfvertrouwen opbouwen
  • Omgaan met verdriet
  • Hoe controle loslaten

Het Mentale Receptenboek – jouw handleiding naar een veerkrachtig leven

Ik bied mijn boek aan voor 29 euro. Het gaat er mij vooral om jou te helpen om een positief leven te leiden en veerkrachtiger te worden. Je kan het afhalen in Temse of Kontich of kiezen voor verzending. Dan betaal je €35.

Je bent uiteraard vrij om meer te besteden. Dan doe je een gift volgens het Dana principe (meer info hierover in de inleiding op de home pagina van mijn webshop). Zo draag je je steentje bij door iemand te helpen met minder financiële slagkracht, maar die toch hulp nodig heeft. Zo maken we de wereld samen liefdevoller.
Total


Heb je vragen? Neem gerust contact op.